UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
QUAZAR

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Fire In The Sky1983
2.Seven Stars
(2LP)
1991
3.Change For The Better1992
4.Here & Now1993
5.Zodiac Trax1995
6.Flight Recorder03.11.1997Superstition
7.21 Hours31.05.1999Superstition
8.Quazar: Expanded Edition21.06.2012BBR

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Funk'n'Roll (Dancin' In The Funkshine)11/1978 Arista
2.Last Train To Paradise2/1992
3.Change For The Better7/1992
4.Break Away4/1993
5.Unity8/1993
6.Sunflower9/1994 Prime
7.This Is Music07.04.1997Seventh Star
This Is Music Alternative (Orlando Voorn mix)07.04.1997Seventh Star
8.Ninety Seven Stars15.09.1997Superstition/EFA
9.Confusing The Sun (Sterac, Quazar remixes)26.01.1998Superstition
10.One & The End EP
(The End / One)
31.08.1998Superstition
11.House Music / Switch / D-Drive29.03.1999Superstition
12.Remote Areas EP
(Rare Tap (2000 & One cut) / Space Thing / Gudu)
& DJ Madskillz & Randy Vicious & Sandy Huner
21.10.2009Remote Area
13.GCF / 1.1 Remake
& Gabriel Ananda & Daniel Mehlhart
12.05.2010Basmati
14.Number One EP
(Number One: Music Speaks So Loud / Number One / Number One (Juan Sanchez' Klappertjepomper remix))
15.10.2010Bla Bla
15.The Nightshift EP
(The Nightshift / Fuck That Shit / Truce)
10.02.2017Mary Go Wild

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19831005.03.198311Playbackrecenze demo
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19951729.08.19954Pelmel