UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 28.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
QUANGO

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Live In The Hood16.10.2000Manticore/EFA

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Sky's The Limit19.10.1998Pan
2.Make It Happen22.04.2002Main Squeeze
3.Let Groove Come29.04.2002People
4.Music Is My Life 2003
& Zun!e
01.09.2003Recall
5.Family Planning Vol 2 (Sampler) (Gabriel (Part 2) / Running Into Love / Re-Hash Da Junk / Altura Maxima)
& Lain & Da One Away & Likwid Biskit & Peven Everett
15.12.2003Main Squeeze
6.Rock It Tonite / Call N'Say28.06.2004People
7.Music Is My Life
& Zunie & Nikki Belle
11.10.2004All Around The World
8.3 Is Family
& Zunie
29.11.2004Ace
9.Frantic Moment EP
(Frantic Moment (Boogie Rework) / Frantic Moment (Co-op mix) / Frantic Moment)
31.07.2006Deeper Soul
10.I'm Falling
& Thian Brodie
15.05.2009Dropbeat Digital