UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
QFX

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Freedom - The Album1/1995 Epidemic
2.High On Life14.06.1999Quality

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Freedom4/1995 41
2.Every Time You Touch Me1/1996 Epidemic22
3.You've Got The Power29.07.1996Epidemic33
4.Freedom 9606.01.1997Epidemic21
5.Freedom / Everytime You Touch Me (Seduction & DNA remixes)20.04.1998Impact
6.Say You'll Be Mine08.03.1999Quality34
7.Tears Of An Angel / Super Sonic / Power Of Rez (DJ Crazy remix)11.02.2002Old Skool Masters
8.Freedom07.07.2003Data36
9.Bass Slammers EP
(Freedom (Bass Slammers remix) / The Way We Go (Bass Slammers remix) / 24/7 (Bass Slammers remix) / What's It Gonna Be)
& Jukey & Sway & Angel City & Lara McAllen & H Two O & Platnum
19.05.2008Hard 2 Beat