UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Video
Q BERT

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Sexually Transmitted Disease Breaks23.10.2000Dirtstyle
2.Superseal23.10.2000Dirtstyle
3.Camel Bobsled Race Live Mix
& DJ Shadow
(reissue)
03.06.2002James Lavelle's
4.Needle Thrashers Beta05.04.2004Needle Thrashers
5.Limited Edition Hard To Find Dirt Style19.04.2004Dirtstyle
6.Battle Breaks17.05.2004Dirtstyle
7.Needle Thrashers Delta09.08.2004Delta
8.Needle Thrashers Gamma18.10.2004Gamma
9.Live From The Range Rover
& D Styles
(live)
12.11.2007
10.Super Seal Breaks20.10.2008Dirtstyle
11.Special Scratch Vol 812.03.2009Scratch
12.Super Seal In 3D03.09.2009Dirtstyle
13.Special Scratch Vol 907.10.2009Special Scratch
14.Best Of Skratchy Seal : 10 Years Of Superseal22.09.2010Dirtstyle
15.Extraterrestria / Galaxxxian
(2CD)
10.10.2015Thud Rumble

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Baby Super Seal EP30.11.2013Thud Rumble

Video:

1. Turntable TV Deluxe - 24.11.2008, DVD