UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Singly Různé Reference
PERRY Steve
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 22.01.1953 (Hanford, California, USA, jako Stephen Ray Perry)
PERRY Steve (photo)
 

Působení:

? Alien Project
9/77-1987 Journey
1996-5/98 Journey

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Street Talk4/1984 Columbia59 12
2.For The Love Of Strange Medicine
produkce: Steve Perry/Tim Miner/James Barton
15.08.1994Columbia64 15
3.Greatest Hits & 5 Unreleased15.12.1998Columbia
4.She Caught Me11.12.2001Bluesland
5.Playlist: The Very Best of Steve Perry06.01.2009Playlist
6.Oh Sherrie: The Best Of Steve Perry02.11.2010Camden International
7.Traces05.10.2018Fantasy40 6
8.The Season11/2021 80

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Don't Fight It / The More We Try
& Kenny Loggins
8/1982 Columbia 15
2.Oh Sherrie / Don't Tell Me Why You're Leaving3/1984 Columbia89 3
3.She's Mine / You Should Be Happy6/1984 Columbia 21
4.Strung Out9/1984 Columbia 40
5.Foolish Heart / It's Only Love11/1984 Columbia 18
6.You Better Wait7/1994 Columbia 29
7.Missing You22.11.1994Sony 74
8.When You're in Love (For the First Time)
produkce: Steve Perry/Randy Goodrum
1998 Columbia
9.What I Need (Cuddly Toy)
& 2s A Crowd
10.04.2006Rhythm Central

Různé:

j.h. na LP:

Johnny Van Zant Band: Round Two (6/81, Polydor)
Clannad: Sirius (1987, RCA)
Y & T: Ten (1990, Geffen)
Robert Cray Band: That's What I Heard (28.2.20)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19942810.08.19947Big Bang!
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19981226.03.1998216Hard & Heavy Masters