UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 26. července 2020          Celkem: 359 472 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.08.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
THE POETS

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Chanters Tune1977
2.The Poets29.10.1990RCA
3.Welcome To The Heathen Reserve02.08.1993Parlophone

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Now We're Thru10/1964 31
2.Baby You Don't Do It28.01.1966Immediate
3.She Blew A Good Thing3/1966 Symbol 45
4.Shooting Star EP26.07.1993Parlophone
5.What Difference Does It Make2/2002
6.Sax Vibes15.04.2002Sounds Good Club
7.The Basic / Fun Buggy
& Milk
27.05.2002Jazzman
8.Hangin' On My Stereo8/2002

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1990003.11.199020Live!recenze koncertu
19933131.07.199328Singlesrecenze SP
19933207.08.199330Singlesrecenze SP
19933314.08.199329Singlesrecenze SP