UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 01.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
PHENOMENA

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Phenomena6/1985 Bronz63
2.Dream Runner1987 Ariola
3.Inner Visions1993 Castle Communications
4.Project X 1985-1996
feat. Brian May
26.01.1998Parachute/EFA
5.Psycho Fantasy04.04.2006Escape Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Did It All For Love10/1987
2.On The Line15.05.2000Vale Music
3.Hooks Up / Positivity / AC130
& Canuvah Fundation & Coaxial D
20.05.2002Bas Music
4.Clash Of The Titans EP
(Pure Instinct / Beauty Of Destruction / Just A Game)
& The Hallucinator & Diffreq & Chryzis & Spirit Of Sacrifice & Garbage
20.06.2005Underground Society
5.Blind Descent / Pussyfart / Valley Of Darkness / This Time
& Hallucinator & DJ Kristof
08.05.2006Rage
6.Elements One EP
(Heavy Hitter (DJ Niel & Carnage remix) / Dark By Nature / Pimped Cadillac / Life Recreation)
& The Hallucinator & The Relic & E Noid & Zanthrax
23.04.2007Zero Tolerance

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19981302.04.1998217Hard & Heavy Masters
Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
198711 12S Melodií po světě
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199810 110Recenze - Novinkyrecenze LP