UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.06.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
POSSESSED
San Francisco, California, USA
*  1983

Sestava

Mike Torraro - g
Mark Strassburg - g
Paul Perry - bg
Walter Ryan - ds

Bývalí členové:

Larry Lalonde (g, 1983-87); Dave Alex (g, 1990-91); Brian Montana (g)
Jeff Bacerra (voc,bg, 1983-87); Rob Yost (bg, 1990-?)
Mike Sus (ds, 1983-87)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Fallen Angel1984 Roadrunner
2.The Seven Churches1985 Combat/Roadrunner
3.Beyond The Gates
produkce: Carl Canedy
1986 Combat/Under One Flag
4.Nuclear Sold1987 Intercord
5.Victims Of Fate: Best Of Possessed1993 Relapse
6.Lyrical27.01.2004Holy South
7.Revelations Of Oblivion
produkce: Daniel Gonzalez
10.05.2019Nuclear Blast

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Eyes Of Terror EP
produkce: Joe Satriani
1987 Combat/Under One Flag
2.No More Room In Hell2019

Různé:

rozchod 1987
reunion 1990

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1994923.03.19946
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19981409.04.1998221Hard & Heavy Masters
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19995 111Recenze - Reedicerecenze LP