UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. února 2020          Celkem: 356 498 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.02.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba
O'FARRILL Arturo

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.A Night In Tunisia01.08.200032 Jazz
2.Live in Brooklyn
(live)
14.06.2005Zoho Music
3.Noche Inolvidable
& Afro-Latin Jazz Orchestra
28.06.2005Palmetto
4.Song for Chico
& The Afro-Latin Jazz Orchestra
(Grammy)
08.04.2008Zoho Music
5.In These Shoes09.09.2008Zoho Music
6.Risa Negra13.10.2009Zoho
7.Auction Project
& David Bixler
14.09.2010Zoho
8.The Noguchi Sessions10.07.2012Zoho Music
9.The Offense of the Drum
& The Afro Latin Jazz Orchestra
(Grammy)
06.05.2014Motéma Music
10.Cuba: The Conversation Continued
& Afro-Latin Jazz Orchestra
21.08.2015Motéma Music
11.Boss Level
vydáno pod jménem: Arturo O'Farrill Sextet
04.03.2016Zoho Music