UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. února 2020          Celkem: 356 498 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.02.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
O'BRIEN Tim
(voc)

Působení:

cca 2/97 Thelema
2002 The Chieftains (LP "Down The Old Plank Road / The Nashville Sessions")
2009 Steve Martin (LP "The Crow: New Songs for the Five-String Banjo")
cca 9/14 The Earls Of Leicester

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Crossing04.05.1999
2.Real Time
& Darrell Scott
18.04.2000Howdy Skies
3.Two Journeys25.09.2001Howdy Skies
4.Cornbread Nation13.09.2005Sugar Hill
5.Fiddler's Green
(Grammy)
13.09.2005Sugar Hill
6.Chameleon25.03.2008Proper American
7.Chicken & Egg13.07.2010Howdy Skies
8.We're Usually a Lot Better Than This
& Darrell Scott
09.10.2012Full Light
9.Pompadour06.11.2015Howdy Skies