UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. února 2020          Celkem: 356 498 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 29.02.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
O'TOOL Marc

Působení:

cca 8/07 Mauritius

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Tao02.08.2004Electribe
2.My Manifest: Nonstop Mixed05.05.2008Mauritius

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.In Your Life15.12.1997Poison
2.The Light EP
(The Light / Humanoid / Message IV)
02.08.1999Poison
3.Stauffenberg / Paralysed30.10.2000Underworld
4.Deeper10.09.2001Maelstrom
5.Black'n'White / Lexicon Legend07.10.2002Electribe
6.Logical / Jack21.07.2003Electribe
7.Tao EP Part 1 EP
(Passenger 2.0 / DJ Of Constant Sorrow)
22.12.2003Electribe
8.Tao EP Part 2 EP
(Rhythm Dealer / DJ Poetry)
22.12.2003Electribe
9.XLR8R EP
(Gear 1 / Gear 2 / Gear 3 / Gear 4)
06.06.2005Electribe
10.Marko On Sundays 2005 (Sampler 2) (Sequence / Let's Bring It Back (3PM mix) / Gear 3)
& Jerry Bonham & Les Schmitz & Oliver Schmitz & Rookstar
05.09.2005La Rocca
11.Pink Is The New Black / Dancie Rampage12.12.2005Electribe
12.Frontderailleur / Rearderailleur
& Criss Source
26.12.2005Superacht
13.Retrospective / Frontderailleur
& Criss Source
30.01.2006Vendetta
14.Monority Resistance / Monority Existence24.04.2006Electribe
15.Twister / Extra Medium30.04.2007Electribe
16.Indigo / Showtime
& Criss Source
10.12.2007XLR8R
17.The Grail / My Manifest26.05.2008Mauritius
18.Hot Spot / Black Spot
& Criss Source
04.08.2008XLR8R
19.The Music's Got Me15.12.2008Musica Diaz Toro
20.James At Last / Past Present Future
& Criss Source
28.04.2009Circle
21.Dayz / No Funk05.11.2009Tanzbar
22.Matchbox / Taj Mahal
& Criss Source
07.01.2010Circle