UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. února 2020          Celkem: 356 498 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 29.02.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
O'FARRILL Chico
(tr)

Osobní údaje:

Narozen(a): 28.10.1921 (Havana, Kuba, jako Arturo O'Farrill)
Zemřel(a): 27.06.2001 (porucha krevního oběhu)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Nine Flags1967
2.Married Well1968
3.In Memoriam20.11.2001Orfeon
4.Afro Latin Groove04.12.2001Bongo
5.Spanish Rice
& Clark Terry
09.03.2004Impulse
6.The Complete Norman Granz Recordings22.06.2006Malanga Music
7.Super Chops17.06.2008Essential Media GRP
8.Fiebre Tropical: All Star Afro-Cuban Orch.02.09.2008Yemaya

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20055 87Jazz Caférecenze LP