UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. února 2020          Celkem: 356 498 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.02.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
O'CONNOR Des
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 12.01.1932
O'CONNOR Des (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.I Pretend11/1968 8
2.With Love11/1970 40
3.Sing A Favourite Song11/1972 25
4.Just For You2/1980 Warwick17
5.Des O'Connor Now10/1984 Telstar26
6.Portrait11/1992 63
7.Back 2 Back Hits
& Vince Hill
07.09.1998EMI Music Distribution
8.A Tribute To The Crooners11/2001 UMTV/Decca51

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Careless Hands10/1967 Columbia6
2.I Pretend5/1968 Columbia1
3.1-2-3 O'Leary11/1968 4
4.Dick-A-Dum Dum5/1969 14
5.Loneliness11/1969 18
6.I'll Go On Hoping3/1970 30
7.The Tips Of My Fingers9/1970 Columbia15
8.For The Good Times / I've Got A Feeling You Don't Care26.11.1971
9.Remember12/1973
10.Skye Boat Song
& Roger Whittaker
10/1986 Tembo Music10
11.Neighbours3/1988 100