UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. února 2020          Celkem: 356 498 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.02.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
O'NEAL Alexander
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 15.11.1953
O'NEAL Alexander (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Alexander O'Neal4/1985 Tabu/Epic19 92
2.Hearsay8/1987 Tabu/Epic4 29
3.My Gift To You12/1988 Epic53 149
4.All Mixed Up2/1989 Epic 185
5.All True Man24.01.1991Epic2 49
6.This Thing Called Love - Greatest Hits5/1992 Epic4
7.Love Makes No Sense15.02.1993Tabu14 89
8.Best Of Alexander O'Neal1995
9.Lovers Again11.11.1996EMI
10.Saga of a Married Man09.09.2003Eagle
11.Greatest Hits24.09.2004Virgin12
12.Live at the Hammersmith Apollo London12.07.2005
13.Alex Loves04.02.2008EMI49
14.Five Questions: The New Journey13.07.2010CC/Copycats
15.Icon04.01.2011
16.Live In Minneapolis30.08.2011
17.Alexander O`Neal Complete Single Collection25.12.2015

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Innocent1985
2.You Were Meant To Be My Lady (Not My Girl)?
3.A Broken Heart Can Never Mend5/1985 96
4.If You Were Here Tonight8/1985 7
5.Saturday Love
& Cherrelle
12/1985 Epic5 26
6.A Broken Heart Can Never Mend3/1986 53
7.What's Missing5/1986 90
8.Fake5/1987 Tabu/Epic33 25
9.Criticize10/1987 4 70
10.Never Knew Love Like This
featuring Cherrelle
1/1988 Tabu/Epic26 28
11.The Lovers5/1988 28
12.(What Can I Say) To Make You Love Me7/1988 27
13.Fake '889/1988 12
14.Christmas Song / Thank You For A Good Year12/1988 30
15.Hearsay '892/1989 56
16.Sunshine8/1989 72
17.Hitmix '8911/1989 19
18.All True Man15.01.1991Tabu/Epic15 43
19.What Is This Thing Called Love18.04.199153
20.Shame On Me5/1991 71
21.Yoke (G.U.O.T.R.)11.07.1991
22.Sentimental4/1992 Epic48
23.Love Makes No Sense18.01.1993Tabu26
24.In The Middle06.04.1993A&M/PM32
25.Aphrodisia13.07.1993
26.All That Matters To Me9/1993 67
27.Since I've Been Lovin' You11/1993
28.Let's Get Together10/1996 EMI Premier38
29.Baby Come To Me
& Cherelle
12.05.1997Groove Society56
30.Let's Get Together13.10.1997Groove Society
31.Grind19.05.1998
32.Criticize '9830.11.1998One World Ent51
33.Criticize '99 (Bini & Martini remixes)21.06.1999Club Tools
34.You're Gonna Miss Me21.05.2002
35.Saturday Love
featuring Bianca Lindgren
26.11.2007Stateside

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19911813.09.199127Profilyprofil