UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 02.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
THE NETWORK

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Network1977
2.Nightwork1978
3.Perihelion12/1994
4.Highly Committed Media Players24.09.2002Wenlock
5.Last Throw Of The Dice15.10.2002Wenlock
6.LNC04.02.2003Wenlock
7.Bible Says08.04.2003Wenlock
8.Best of: View from the Bar20.05.2003Wenlock
9.Corroded Path20.05.2003Wenlock
10.Refusal to Comply10.06.2003Wenlock
11.Precisely the Opposite10.06.2003Wenlock
12.Money Money 202030.09.2003Adeline
13.Very Best of Network08.03.2005Wenlock
14.I Need You
(reissue)
28.03.2005Vinyl Masterpiece
15.This Is Your Pig's Portrait23.01.2007Metal Blade
16.Bishop Kent Manning15.09.2009Metal Blade
17.Crucial Network05.02.2016

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Alone10/1981
2.Broken Wings12/1992 46
3.Anechoic Conditions12/1994 NovaMute
4.Prohibit Land / Summer Dreams Of Love18.12.2000ADN Sound
5.The Voyager / Voyager Base13.08.2001Vale Music
6.Klip / Escape Hatch
& Revolver
21.01.2002Flex
7.Happy Station / High Station Base29.04.2002ADN Sound
8.Cover Girl / Hard To Give It Up (extended version)
(reissue)
28.03.2005Vinyl Masterpiece