UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 16. ledna 2021          Celkem: 362 599 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.01.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
MANGIONE Chuck
(tr)

Osobní údaje:

Narozen(a): 29.11.1940

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Recuerdo1962
2.Alive1972
3.The Chuck Mangione Quartet3/1972
4.Land Of Make Believe1973
5.Chase The Clouds Away1975
6.Main Squeeze2/1977 A&M
7.Fell So Good21.10.1977A&M 2
8.Live At The Hollywood Bowl
(live)
1978
9.70 Miles Young1978 A&M
10.Children Of Sanchez
(2LP, Grammy)
10/1978 A&M 23
11.An Evening With Chuck Mangione1979
12.Fun And Games2/1980 A&M 9
13.Tarantella1981
14.Love Notes1982 CBS
15.Best Of Chuck Mangione Vol 11983
16.Journey To A Rainbow1983
17.Disquise9/1984 148
18.Save Tonight For Me1986
19.Feeling's Back27.04.1999
20.The Ultimate Collection16.11.1999Hip-O
21.Everything For Love26.09.2000Chesky
22.Finest Hour15.05.2001Verve
23.20th Century Masters: Millennium Collection23.07.2002Universal
24.Best of Chuck Mangione14.09.2004Sony
25.Monterey Jazz Festival 1975
& Bill Evans & Clark Terry & Etta James & Paul Desmond
(live)
25.03.2008Universal
26.Feels So Good28.06.2011Universal
27.Jazz Brothers / Hey Baby! / Spring Fever24.01.2012Fresh Sound

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Hill Where The Lord Hides6/1971 Mercury 76
2.Chase The Clouds Away7/1975 A&M 96
3.Land Of Make Believe
with The Hamilton Philharmonic Orchestra & Esther Satterfield
6/1977 Mercury 86
4.Feels So Good2/1978 A&M 4
5.Children Of Sanchez11/1978 A&M 104
6.Give It All You Got1/1980 A&M 18

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19771005.03.197731Albumsrecenze LP
1979213.01.19794
1979427.01.197917interview
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1974004.05.197441Americana