UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.06.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
McCOY Charlie
(voc,g,hca)

Osobní údaje:

Narozen(a): 28.03.1941 (Oak Hill, West Virginia, USA, jako Charles Ray McCoy)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Harpin' The Blues1970
2.Charlie McCoy / The Real McCoy
(Grammy)
1972 Monument
3.Good Time Charlie1973
4.Fastest Harp In The South1973
5.Charlie My Boy1975
6.Christmas Album1975
7.The Nashville Hit Man8/1975 Monument
8.Harpin' The Blues11/1975 Monument
9.Greatest Hits1976
10.Play It Again Charlie1976
11.Country Cookin'1977
12.Stone Fox Chase25.03.1977Monument
13.Appalachian Fever1979
14.Charlie McCoy & Walter Vincson
& Walter Vincson
(2LP)
1984
15.Country Gospel Classics18.01.2005Madacy Christian
16.Classic Country Hymns21.04.2009Spring Hill (Wea406)
17.Lonesome Whistle: A Tribute To Hank Williams06.12.2011

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Cherry Berry Wine1/1961 Cadence 99
2.Silver Threads And Golden Needles26.07.1974Monument
3.Stone Fox Chase25.03.1977Monument

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19753316.08.197559Albumsrecenze LP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1975018.10.197518Plattersrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200110 38interview