UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 26. července 2020          Celkem: 359 472 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.08.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Různé Reference
THE MINUS 5
Seattle, Washington, USA

Sestava (2005):

John Ramberg - g
Scott McCaughey - g
Peter Buck - g
Bill Rieflin - ds

Bývalí členové:

Jon Auer (voc,g, cca 3/97)
Mike McCready (g, cca 3/97)
Ken Stringfellow (bg, cca 3/97-cca 6/02)
Barrett Martin (ds, cca 3/97-cca 6/02)
Cedell Davis (cca 6/02)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Last Call, Corporal12/1994 Glitterhouse
2.The Lonesome Death Of Buck McCoy22.04.1997Malt/Hollywood
3.Let The War Against Music Begin / Because We Hate You
& The Young Fresh Fellows, split CD
27.02.2001Mammoth
4.Down With Wilco
& Wilco
25.02.2003Yep Roc
5.I Don't Know Who I Am (Let the War Against Music Begin)02.12.2003Return to Sender
6.In Rock24.02.2004Yep Roc
7.At the Organ02.11.2004Yep Roc
8.The Gun Album07.02.2006Yep Roc
9.Killingsworth07.07.2009Yep Roc
10.The Minus 512.06.2012Yep Roc
11.Scott The Hoople In The Dungeon Of Horror
(5LP)
02.05.2014Yep Roc
12.Dungeon Golds10.03.2015Yep Roc
13.Of Monkees & Men19.08.2016Yep Roc
14.Stroke Manor13.04.2019

Různé:

Účast na kompilacích:

"Dear Friend" na tribute LP "Listen To What the Man Said: Popular Artists Pay Tribute to the Music of Paul McCartney" (9.10.01, Oglio)
"Get Back In Line" na The Kinks tribute CD "This is Where I Belong-The Songs of Ray Davies & The Kinks" (1.4.02, Rykodisc)
"That Smell" na "Bridging The Distance: A Portland OR Covers Compilation" (17.4.07)

Scott McCaughey:

j.h. na LP:

Robyn Hitchcok: Jewels For Sophia (1999)
R.E.M.: Reveal (14.5.01, Warner Bros)
The Model Rockets: Tell the Kids the Cops Are Here (16.4.02, Not Lame)
Robyn Hitchcock: Ole! Tarantula (3.10.06, Yep Roc)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19971120.03.19977Infokus