UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 26. července 2020          Celkem: 359 472 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.08.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
MARMALADE
GB

Sestava

Sandy Newman - voc,g
Paul Morrison - g
Graham Knight - bg
Alan Whitehead - ds

MARMALADE (photo)
 

Bývalí členové:

Junior Campbell (g); Pat Fairley (g); Hugh Nicholson (g); Charlie Smith (g, cca 11/75-8/76)
Dean Ford (voc)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.There's A Lot Of It About It1967 CBS
2.The Best Of Marmalade1969
3.Reflections Of The Marmalade1970 Decca
4.Songs12/1971 Decca
5.Ob La Di1973
6.Our House Is Rocking1974
7.The World Of Marmalade1976
8.The Only Light On My Horizon Now11/1977 Target
9.Doing It All For You1979
10.Back On The Road 69/721981
11.Reflections Of My Life25.08.1997Master Tone/Bellaphone
12.Very Best Of Marmalade07.05.2002Sanctuary
13.I See The Rain: The CBS Years24.09.2002Castle
14.Kaleidoscope18.02.2003Castle
15.Beautiful Soup09.03.2004March
16.BBC Sessions27.07.2004Sanctuary
17.At the BBC15.02.2005
18.Ultimate Collection24.05.2005Sanctuary
19.All the Hits05.02.2016ZYX

Junior Campbell:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Second Time Around01.02.1974Decca
2.Collection1975

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Lovin' Things5/1968 CBS6
2.Wait For Me Marianne10/1968 30
3.Ob-La-Di Ob-La-Da11/1968 CBS1
4.Baby Make It Soon6/1969 CBS9
5.Reflections Of My Life12/1969 Decca1 10
6.Rainbow7/1970 Decca3 51
7.My Little One3/1971 Decca15
8.Cousin Norman8/1971 Decca6
9.Back On The Road11/1971 35
10.Radancer3/1972 6
11.(Your Wish Is In) The Wishing Well / Engine Driver08.06.1973EMI
12.Falling Apart At The Seams02.01.1976Target4 49
13.Reflections Of My Life / Rollin' My Thing09.04.1976Decca
14.Walking A Tightrope07.05.1976Target
15.What You Need Is A Miracle9/1976 Target
16.Hello Baby15.10.1976Target
17.The Only Light On My Horizon Now25.02.1977Target
18.Talking In Your Sleep23.12.1977Target
19.Reflections Of My Life / Rainbow05.08.2010Collectables

Junior Campbell:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Goodbye Baby Jane?
2.Hallelujah Freedom9/1972 Deram10
3.Sweet Illusion
produkce: Junior Campbell
27.04.1973Deram14
4.Sweet Lady Love31.05.1974Decca
5.Ol' Virginia01.11.1974Deram
6.Carabino Lady30.04.1976Rocket
7.Here Comes The Band27.08.1976Rocket
8.Baby Hold On15.10.1976Rocket

Různé:

Junior Campbell:

prod. LP:

Barbara Dickson: Answer Me (9.4.76, RSO)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1971003.04.197126interview
19754906.12.19755
19761403.04.197624Making Wavesinterview
19774612.11.197723Albumsrecenze LP
19954404.11.199511A.W.O.L.
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1976008.05.19762News Desk - Recording News
1976005.06.197614Plattersrecenze LP, recenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1995514.03.19956Galerie