UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Singly
LA PENA

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.La Pena Vol 227.10.2008La Pena
2.La Pena #3
(Free From Love / Keep Movin' / Going Down / Tool 2)
28.01.2009La Pena
3.La Pena #4
(Tribal Dance / Kenya / Tool 3 / Better Get You)
30.04.2009La Pena
4.La Pena #5
(Enjoy Music / Harmonica / Windy City / Don’t You Feel House)
08.10.2009La Pena
5.La Pena #617.02.2010La Pena
6.La Pena #9 EP
(The Woman Machine / Discodogs / High Noon)
02.02.2012La Pena
7.La Pena #11 EP
(Jam FM / Nervous Pattern / Beat Your Ass)
08.08.2013La Pena
8.La Pena #12 EP
(PS House / Brainwaves / Nathan The Preacher / I've Been Through This (Marquese edit))
12.12.2013La Pena