UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. února 2021          Celkem: 362 707 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.02.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Singly
LA TORTUE Guillaume

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Chicken Ball26.10.1998Taka
2.Salinas (original mix) / Floating Dub24.05.1999Taka
3.Gate 24 / Jah Works15.10.2001E Bird
4.Compartiment Tracks
& C Carrier
29.04.2002Taka
5.Compartiment Tracks 2
(Compartiment 3 / Compartiment 4)
& C Carrier
01.07.2002Taka
6.Marches / We Don't Play Shit / Cat Wash
& Chris Carrier & Phil Weeks & DJ Wild
17.05.2004Adult Only
7.100/100 Grain Neutral Spirits EP
(White Grain / Black Grain)
23.05.2005Combustible