UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. února 2021          Celkem: 362 707 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.02.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly
LAB 4

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Neurocide05.04.1999Trebleate
2.Evilution12.06.2000One Inch
3.Virus23.09.2002Tidy Trax
4.Devilution Volume 331.05.2004Fragile
5.None Of Us Are Saints06.03.2006Avex
6.Reload
& DJ X
23.10.2009Audio Elite

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.RTH14.10.1996Pod Communications
2.Blue Book17.03.1997Pod
3.CET01.12.1997Choci's Chewns
4.Genetik Response02.03.1998Elementary
5.Luddite EP23.03.1998Havok
6.Blue Book / Close Encounter27.04.1998Choci's Yellow
7.Psychoactivated / Multiband
& Silicon Based Life
28.09.1998Trebleate
8.Little Girl / Dingaling / Rock'n'Roll
vs Fallen Angel
01.02.1999One Inch
9.Reformation II
& DJ Oberon
01.03.1999Alien Trax/Intergroove
10.Reformation II
& Alien Trax
01.03.1999Alien Trax
11.Engine Man / I See You In My Dreams / Evel Knievel
& Fallen Angel & Mind Of God
17.05.1999One Inch
12.Vitamins From The Pharmacy / Orpham / Dragonfall
& Havok
06.09.1999One Inch
13.Mind Control / Get Out Of My House / Coma20.09.1999Alien Trax
14.Mask Hysteria
vs Nish
11.01.2000One Inch
15.Candyman / The Witch08.05.2000One Inch
16.Contact London11.09.2000Species
17.Concept Of Love / Ready To Bop02.10.2000Fragile
18.Fragile EP
(F8 / U R The 1)
13.11.2000Fragile
19.Funk Now / Terminator21.05.2001Fragile
20.Do The Nasty
& Yoji Biomehanika
11.06.2001Hellhouse
21.Nail It Down
& Andy Farley
16.07.2001One Inch
22.Be My Lover / The Bitch12.11.2001Fragile
23.Reformation 2 / CE310.12.2001Fragile
24.Resurrection / Contact London07.01.2002Fragile
25.Candyman / The Witch
(repress)
22.04.2002One Inch
26.Place Go Boom / Psycho-Aktivated27.05.2002Fragile
27.Unbelievable
& Lisa Lashes
8/2002 Tidy Trax78
Unbelievable (Lab 4's "Licenced To Thrill" remix & "Doubting Thomas" remix)
& Lisa Lashes
09.09.2002Tidy Trax
28.Requiem / 4th Floor28.10.2002Tidy Trax98
29.Klub Kollaborations EP 3
(Final Chapter / The Calm Before The Storm / Tiptronic)
& James Lawson & Dave Randall & BK
04.08.2003Nukleuz
30.Candyman15.09.2003Tidy Trax90
31.Efini / Pump It24.11.2003Fragile
32.The Creator / Creator X15.03.2004Fragile
33.Groove Overdrive / Dingaling07.06.2004Fragile
34.Gangstah20.09.2004Fragile
35.Daisy Cutter / The Ritual25.10.2004Fragile
36.Perfect Drug / Invaderz12.06.2006Resist
37.Driller Killer / Cyanide
& Sterling Moss
31.07.2006Racetrax