UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.03.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Filmy Různé Reference
L7
Los Angeles, California, USA
*  1985

Sestava (2019):

Donita Sparks - voc,g
Suzi Gardner - g,voc
Jennifer Finch - bg
Dee Plakas - ds

L7 (photo)
 

Bývalí členové:

Roy Koutsky (ds, 1986-?); Anne Anderson (ds, cca 1988)
Jennifer Finch (bg, 1986-9/96); Gail Greenwood (bg, 11/96-2001)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.L7
(mini LP)
produkce: Brett Gurewitz
12/1988 Epitaph
2.Smell The Magic
(mini LP)
produkce: Jack Endino
15.10.1990Sub Pop
3.Bricks Are Heavy
produkce: Butch Vig
27.04.1992Slash24 160
4.Hungry For Stink
produkce: L7/Garth Richardson
11.07.1994Slash26 117
5.The Beauty Process: Triple Platinum24.02.1997Slash 172
6.L7 Live - Omaha To Osaka07.12.1998Man's Ruin
7.Slap Happy23.08.1999
8.The Slash Years3/2000 Warner Music
9.Hollywood Palladium03.12.2014Easy Action
10.Wireless29.07.2016Easy Action
11.Fast & Frightening16.09.2016Easy Action
12.Scatter The Rats03.05.2019Blackheart

Donita Sparks:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Transmiticate
& The Stellar Moments
19.02.2008

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Shove / Packin' A Rod1/1990 Sub Pop
2.Pretend We're Dead / Shit List
12",CD + Lopsided Head / Mr. Integrity
23.03.1992Slash21
3.Everglade / Freak Magnet
12",CD + Scrap
18.05.1992Slash27
4.Monster / Used To Love Him
CD + Diet Pill
01.09.1992Slash33
5.Pretend We're Dead / Fast And Frightening
CD + Shove (live) / Shitlist (live)
CD + Fast And Frightening / (Right On)Thru' / Diet Pill (all live)
09.11.1992Slash/London50
6.Andres / Bomb27.06.1994Slash34
7.Dispatch At Mar-A-Lago29.09.2017
8.I Came Back To BItch2/2019
9.Burn Baby3/2019

Filmy:

1. Camel Lips (1994, role, r. John Waters)
2. The Beauty Process (1998, dokument, r. Krist Novoselic)
3. L7: Pretend We're Not Dead (2018, dokument)

Různé:

rozchod 2001
reunion 2015

Účast na kompilacích:

"Let's Lynch The Landlord" na "Virus 100" (4/1992, Alternative Tentacles, skladby Dead Kennedys)
"Shitlist" na Greenpeace kompilaci "Alternative NRG" (2/94, A&M, prod. Dave Wakelin)
"Hanging On The Telephone" na OST "Jerky Boys - OST" (23.1.95, east west)
"Shitlist" na OST "Natural Born Killers" (2/94, Warner Bros)
"Shove" na OST "Tank Girl" (3/95, Elektra)
"Cherry Bomb" na "Spirit Of '73: Rock For Choice" (8/95, Sony, & Joan Jett)
"Lion's Share" na "A Small Circle Of Friends - A Tribute To The Germs" (2/96, Grass)

Donita Sparks:

j.h. na LP:

Joan Jett And The Blackhearts: Pure And Simple (24.5.94, WEA)

Jennifer Finch:

j.h. na LP:

Joan Jett And The Blackhearts: Pure And Simple (24.5.94, WEA)

Suzi Gardner:

j.h. na LP:

Circle Jerks: Oddities, Abnormalities And Curiosities (1995)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19961322.08.19966Infokus
19971227.03.199727Forum kritikumrecenze LP
19973723.10.1997143Hard & Heavy Masters
Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19927 15profil
19932 33Recenzerecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1990020.10.199041Albumsrecenze LP
1990003.11.199023Live!recenze koncertu
19921114.03.19924News
19921221.03.199234
19921328.03.199219Live!recenze koncertu
19921328.03.199235Singlesrecenze SP
19921511.04.199229Albumsrecenze LP
19921618.04.199218Liverecenze koncertu
19921725.04.19923News
19921802.05.19922News
19922016.05.199214Liverecenze koncertu
19922016.05.199228
19922123.05.199229Singlesrecenze SP
19923315.08.19924News
19923422.08.199222Liverecenze koncertu
19923529.08.199248
19923529.08.19920priloha - poster
19923605.09.199232Singlesrecenze SP
19924507.11.19923News
19924507.11.199231Singlesrecenze SP
19924828.11.199224
19924828.11.199226Liverecenze koncertu
19925119.12.199238Review Of 1992
1993102.01.199311Annual Grilling 1992
19941914.05.19942News
19942311.06.19945News
19942602.07.199410Advance - pár lidí
19942602.07.199417Liverecenze koncertu
19942709.07.199430Albumsrecenze LP
19942709.07.199429Singlesrecenze SP
1995611.02.19957interview
1995718.02.199517Liverecenze koncertu
1997901.03.199750Albumsrecenze LP
1998531.01.19986News
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921101.06.199210profil
19922404.12.199231Liverecenze koncertu
1993229.01.199328Recenzerecenze LP
19941616.08.199418profil
19941813.09.199428Recenzerecenze LP
19976 103Recenze - Novinkyrecenze LP
199812 49profil
20038 35
Rolling Stone
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19994 35