UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 02.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
JUICY LUCY
London, GB
*  1969+  1972

Sestava (1972):

Paul Williams - voc
Glenn Campbell - g
Micky Moody - g
Chris Stewart - bg
Jean Roussell - kb
Ron Berg - ds

Bývalí členové:

Ray Owen (voc, 1969-2/70)
Neil Hubbard (g, 1969-70)
Keith Ellis (bg, 1969-70); Jim Leverton (bg, 1970-72); Andy Pyle (bg, 1972)
Pete Dobson (ds, 1969-70); Rod Coombes (ds, 1970-71)
Chris Mercer (synths, 1969-70)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Juicy Lucy1/1970 Vertigo41
2.Lie Back And Enjoy It11/1970 Vertigo53
3.Get A Whiff A This1971 Bronze
4.Pieces1972 Bronze
5.The Best Of Juicy Lucy1973 Bronze
6.Here She Comes Now1/1995 H.T.D.
7.Pretty Woman5/1995 Spectrum
8.Here She Comes Again11.06.2002Castle Music America
9.Who Do You Love: The Anthology22.10.2002Sanctuary

Ray Owen:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ray Owen's Moon02.04.1971Polydor

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Who Do You Love? / Walking Down The Highway3/1970 Vertigo14
2.Pretty Woman / I Am A Thief10/1970 Vertigo44
3.It Ain't Easy / Promised Land1972 Bronze
4.Who Do You LOve / Chicago North Woman3/1981 Bronze

Ray Owen:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Hey Sweety
(Ray Owen's Moon)
23.04.1971Polydor
2.Try My Love
(Ray Owen's Moon)
16.07.1971Polydor

Různé:

do 1969 Misunderstood

Chris Mercer:

j.h. na LP:

Freddie King: Burglar (1.11.74, RSO) (sax)
Pete Wingfield: Breakfast Special (25.7.75, Island) (sax)
Bryan Ferry: In Your Mind (2/77, Polydor)
Elliott Murphy: Just A Story From America (11.3.77, CBS)
Frankie Miller: Double Trouble (4/78, Chrysalis)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19973402.10.1997132Hard & Heavy Masters
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19942520.12.19947Galerie