UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 11. srpna 2019          Celkem: 354 809 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.08.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Různé Reference
J.A.L.N. BAND
Birmingham, GB
*  12/1975

Sestava

Sam Fortune - voc,kb
Charlie Sylvester - g
Steve Sylvester - bg
Roy Gee Hemmings
Ronnie John - ds
Tex Flint - sax
Willis Sylvester - sax
Alan Holmes - sax,fl

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Life Is A Fight19.11.1976Magnet
2.Just Another Lonely Night11/1977 Magnet

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Street Dance03.10.1975Magnet
2.Disco Music (I Like It)
produkce: Finesilver / Whitehouse
8/1976 Magnet21
3.Life Is A Fight12.11.1976Magnet
4.I Got To Sing29.07.1977Magnet40
5.So Good25.11.1977Magnet
6.Get Up6/1978 53
7.Mocking Bird Hill26.01.1979Magnet

Různé:

J.A.L.N. Band = Just Another Lonely Night / Just Another Load Of Noise

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19763711.09.197648Singles Extrarecenze SP
19764216.10.197634Making Wavesinterview
19773130.07.197713Singlesrecenze SP
19774826.11.197718Singles - Soulrecenze SP
19774903.12.197720Albumsrecenze LP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1976020.11.197616Singlesrecenze SP
1976018.12.19762News Desk - News In Brief