UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 11. srpna 2019          Celkem: 354 809 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 18.08.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Různé Reference
JACK
London, GB

Sestava

Anthony Reynolds - voc
George Wright - kb
Matthew Scott - g
Colin Williams - bg
Patrick Pulzer - ds
Richard Adderley - g

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Pioneer Soundtracks24.06.1996Too Pure
2.The Jazz Age7/1998 Too Pure

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Didn't Mean It Marie / Kid Stardust30.10.1995Too Pure
2.Wintercomesummer15.01.1996Too Pure
3.White Jazz01.04.1996Too Pure
4.Biography Of A First Son20.05.1996Too Pure
5.Revolution30.09.1996Ouch!
6.3 O'Clock15.06.1998
7.Lolita6/1998 Too Pure
8.Steamin'19.10.1998Too Pure
9.Stone Jam (disco-house tracks)
& Ginger
28.06.1999white label
10.U At17.05.2004
11.Friend Like U02.08.2004

Různé:

původně z Cardiffu

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19951225.03.199510Advance
19953319.08.199524Liverecenze koncertu
19954007.10.199528Liverecenze koncertu
19954404.11.199534Singlesrecenze SP
1996106.01.19964Tips For '96
1996320.01.199628Singlesrecenze SP
1996610.02.199615Live!recenze koncertu
19961406.04.199636Singlesrecenze SP
19961620.04.199618Liverecenze koncertu
19962125.05.199621profil, interview
19962125.05.199654Singlesrecenze SP
19962522.06.199649Albumsrecenze LP
19962813.07.199640Live!recenze koncertu
19963531.08.199629festival Readingrecenze koncertu
19964005.10.199641Live!recenze koncertu
19971115.03.19975Newsinterview
19971405.04.199732Liverecenze koncertu
19973530.08.199738festival Reding '97recenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199811 110Recenze - Atd.recenze LP