UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 06.12.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
J Ray

Albová diskografie:

J Ray (photo)
 
#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Everything You Want17.02.1997Elektra
2.This Ain't A Game19.06.2001Atlantic 21
3.Raydiation20.09.2005Knockout/Sanctuary 42
4.All I Feel08.04.2008DEJA 34/Knockout/Epic 7
5.Brandy and Ray J: A Family Business26.07.2011Saguaro Road
6.Playlist15.07.2016Atlantic

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Let It Go28.04.1997Elektra 25
2.Everything You Want7/1997 83
3.Why I Lie19.10.1998Atlantic/east west71
4.Another Day In Paradise
(Knee Deep / Black Legend remixes)
& Brandy
26.03.2001WEA5
5.Wait A Minute
featuring Lil' Kim
4/2001 Atlantic54 30
6.Ray's Remix08.10.2001
7.Should I
& Savier
06.10.2003Re-Fuel
8.One Wish / Keep Sweatin'9/2005 Knockout/Sanctuary26 11
9.One Wish / Keep Sweatin'13.03.2006Sanctuary13
10.What I Need22.05.2006Sanctuary
11.Sexy Can I
& Yung Berg
2/2008 Knockout/Deja 3466 3
12.Tie Me Down
& New Boyz
10/2009 22
13.143
& Bobby Brackins
6/2010 76
14.I Hit It First
& Bobby Brackins
4/2013 Ko Entertainment 51