UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 11. srpna 2019          Celkem: 354 809 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.08.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba
J-DIGGS

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Mac Dre Presents: California Livin', Pt. 201.11.2005Thizz
2.Both Sides of the Gate18.07.2006Thizz
3.Bay Commission05.09.2006Thizz
4.Ghost Riding 10122.05.2007Thizz
5.Me and My Cuddie22.05.2007Thizz
6.J-Diggs.com19.02.2008Thizz
7.Ghost Ride the Whip23.09.2008Thizz
8.Thizz Nation, Vol. 25
& Mac Dre & Keak Da Sneak
16.06.2009Thizz
9.Bad20.10.2009Thizz
10.Good20.10.2009Thizz
11.Ugly20.10.2009Thizz
12.Street Ball
& Rich The Factor
23.02.2010Thizz
13.702 MDMA Music
& Chill Scrill
20.07.2010Thizz
14.High School Dropout
& Lil Joe
27.07.2010Thizz
15.Street Ballin: End of the First
& Rich The Factor
21.09.2010Thizz
16.Iz Big Business
& Poodeezy
19.06.2012Thizz
17.Diggs Vision19.02.2013Thizz
18.Diggs Doin It Movin19.02.2013Thizz
19.Izm101
& Philthy Rich
19.02.2013Thizz
20.Soul of a Gangsta16.07.2013Thizz
21.Hogg Mania the Series, Vol. 2-515.10.2013Thizz
22.All Gas!!15.07.2014T-Team
23.No Brakes!!15.07.2014T-Team
24.Diggs Do It Movin, Vol. 215.07.2014Romp
25.Really Not a Rapper
& Montana Montana Montana
21.10.2014City Hall
26.Mobb Nation
& The Jacka
17.03.2015Romp
27.California Livin', Pt. 3: Chasin' My Dreams26.08.2016