UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 11. srpna 2019          Celkem: 354 809 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.08.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
J MAJIK

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.J Magik Presents Slow Motion25.08.1997Infra Red
2.Nightvision11/1999 Infra Red
3.New Generation Part One02.12.2002Infra Red
4.Crazy World
& Wickaman
01.09.2008Breakbeat Kaos

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Silicon Valley / Liquid Velvet12.08.1996Infra Red
2.Repertoire09.06.1997Metalheadz
3.Ligth Sabre14.07.1997Infra-Red
4.Face To Face / Switchback15.12.1997Infra Red
5.Rotation / Klokwerk27.04.1998Infra Red
6.Manhunt / Loaded20.07.1998Infra Red
7.Freefall / Transmission
(restock)
02.11.1998Metalheadz
8.Jigsaw EP
(Jigsaw / Smokin' Bluntz / Friction / Camouflage)
& Danny Jay
24.07.2000Infra Red
9.The Lizard / Matchbox18.12.2000Infra Red
10.Love Is Not A Game
feat Kathy Brown
23.04.2001Defected34
11.Solorize / Hypnotizin'
& Futurebound & Recall
23.04.2001Infra Red
12.Love Is Not A Game (Majik Haji mix)
feat Kathy Brown
07.05.2001Defected
13.Spaced Invader
vs Hatiras
21.05.2001Infra Red
14.Metrosound
& Adam F
15.04.2002Kaos54
15.Monster
vs Liquid People
15.07.2002Defected
16.Piha
& Ian Pooley
15.07.2002Honchos53
17.Classics Volume 1 EP
(World Of Music / Sunray)
& Goldie & Peshay
05.08.2002Infra Red
18.Lizard VIP (remix) / Apex21.10.2002Infra Red
19.24 Hours28.10.2002Defected
20.Share The Blame / Elephant
featuring Kathy Brown
21.07.2003Infra Red77
21.Pitbull / Mr Finger
& Wickaman & Futurebound
17.11.2003Infra-Red
22.Silence (remix)24.11.2003white label
23.Heke
& Ian Pooley
01.12.2003Honchos
24.Play The Game
featuring Kathy Brown
05.04.2004Infra Red
25.Fleshwound / Roadrunner
& Wickaman
03.05.2004Viper
26.Scooby Doo / Spycatcher
& Wickaman & Kathy Brown
10.05.2004Infra Red67
27.Feel For You07.06.2004
28.Swallow Ya Soul / Zombie
& Wickerman & MC MC
21.06.2004Infra Red
29.Dubplate Killaz / Look To The Future (limited sampler)
& Wickaman & Daddy Earl & DJ Hype
25.10.2004Ganja
30.U Disgust Me / Sandstorm
& DJ Wickaman
15.11.2004Black Widow
31.Loose Control EP
(Loose Control / Snake Charmer / Mash Up / Ska Disco)
& Wickaman
29.11.2004Infra Red
32.Sinatra / New Yogi Bear
& Wickaman
07.03.2005Infra Red
33.Now Its Over / The Curse
& Wickaman & Kathy Brown
23.05.2005Infra Red
34.Now Its Over / Raging Bull (VIP)
& Wickaman & Kathy Brown
23.05.2005Infra Red
35.It's Time / Panic Room
& DJ Wickaman
30.05.2005Black Widow
36.Phone Sex / Down To It
& Mario Fabriani
18.07.2005Detour
37.U Disgust Me VIP / Nosedive
& DJ Wickaman
21.11.2005Black Widow
38.Psycho Ragga / Rio Rio
& DJ Wickaman & Futurebound
19.12.2005Black Widow
39.Dubplate Killaz 2 / Look To The Future (TC remix) (limited sampler)
& Wickaman & Daddy Earl & DJ Hype
20.03.2006Ganja
40.Psycho Ragga / Rio Rio
& DJ Wickaman & Futurebound
20.03.2006Black Widow
41.So Many / Dirty Caller / Old Bastard / Faithless
& Wickaman & RV & Hoodlum & The Force
19.06.2006Infra Red
42.Street Technique (Crossfire (Danger) (Friction & K Tee remix) / In The Silence / Smokin' Herb / Pegasus)
& Wickaman & Drumsound & Simon "Bassline" Smith
10.07.2006Technique
43.Crazy World / Fiddlers Elbow
& Wickaman & Kathy Brown
25.12.2006Red Spider
44.Crazy World LP Part 3
(Space Invasion / Minali Cream)
& Wickaman
11.06.2007Infra Red Spider
45.Crazy World LP Part 4
(Bounty Killa / Shuttle)
& Wickaman
11.06.2007Infra Red Spider
46.Crazy World / Bounty Killa
& Wickaman
16.07.2007Infra Red
47.Space Invasion / Crazy World
& Wickaman
16.07.2007Infra Red
48.The Masters Series Canvas 2
(Pulse Of Life / Forbidden Medicine / Southern Comfort / Twisted Girl)
& Ruff With The Smooth & Photek & Source Direct
10.09.2007Basement
49.Repetoire
(repress)
05.11.2007Metalheadz
50.Your Sound / Tranquil
(repress)
05.11.2007Metalheadz
51.Crazy World VIP
(Crazy World VIP / Siberia)
& Wickaman
12.11.2007Infra Red
52.Cutie
& DJ Hype & Wickaman
17.12.2007Infra Red
53.Capoeira VIP / Nebula
& Wickaman
14.01.2008Infra Red
54.Watch You / Listen
& Wickaman & Terra Diva
14.01.2008Infra Red
55.The Headroom EP Part 1 (Fleshwound (G-Dub remix) / Crackdown)
& Wickaman & Brookes Brothers
07.04.2008Metro/Viper
56.Capoeira
& Gil Felix
09.06.2008Infra Red
57.Straight For The Door / Calabassa
& Wickaman
04.08.2008Infra Red
58.Crazy World
& Wickaman
25.08.2008Data37
59.The Lizard
& Danny J
13.10.2008Infrared Spectrum
60.The Masters Series Canvas 5
(Dig Deeper / Blueprint (Alex Reece remix) / Hidden Menace / Thunder)
& Rood Project & Photek & Architex
01.12.2008Basement
61.Love Is Not A Game / Share The Blame
feat Kathy Brown
29.01.2009Infrared Spectrum
62.Feel About You
& Wickaman
13.10.2009Mosquito
63.Mosquito EP
(Mosquito / The Mine / Rage / Flatline)
& Wickaman
08.04.2010Mosquito
64.Save My Life
& Wickaman & Byob
16.06.2010Loaded
65.Assassin / Feel About You
& Wickaman
09.09.2010Mosquito
66.The Ritual / Old Headz
& Wickerman
14.03.2012Metalheadz