UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 11. srpna 2019          Celkem: 354 809 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.08.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
J LIVE

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.All Of The Above02.04.2002
2.The Best Part (Instrumentals)12.05.2003Triple Threat
3.Always Has Been04.08.2003Triple Threat
4.The Hear After29.08.2005Penalty
5.Then What Happened?26.05.2008BBE
6.The Best Part
(2CD)
14.04.2009Triple Threat
7.SPTA (Said Person Of That Ability)23.09.2011Triple Threat
8.Around The Sun21.11.2014Mortier
9.His Own Self31.03.2015Mortier

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Satisfied?26.08.2002Coup D'Etat
2.Like This Anna/MCee (clean mix, instrumental) /3 Out Of 7 (clean mix, acappella)30.12.2002Coup D'Etat
3.Sub Level / Salsa Scratch
& Rob Swift
14.04.2003Table Turns
4.Earl Remix Part 3
(Don't Stop / Like This Anna / Give Me Your Love)
& Pete Rock & CL Smooth & Jonell
12.04.2004Kajmere
5.Reset The Game / Stay In Line (dirty mix)
& Oktober
12.07.2004Fresh Chest
6.Earl Remixes Vol 4
(Fortenight / Brand New Live / Capicu / Bonus Beat #9 / Fortenight (instrumental) / Brand New Live)
& Tony Touch & Musiq
21.03.2005Kajmere
7.Harder / Do My Thing22.08.2005Penalty
8.Don't Play / Kick It To The Beat / Epilogue22.01.2007Bad News
9.3 Out Of 7 / All Of The Above / The 4th 3rd (Japanese Edition)05.02.2007Mic Life
10.Them That's Not18.06.2007Full Frequency Range
11.Reveal The Secret EP
(The Incredible / Once Upon A Mic / Practice (Magnificent mix) / Feel Like Spittin')
22.10.2007BBE
12.The City
& Dela & Surreal
26.11.2007Huge Soul
13.One Day (remix) / Ecology
& DJ Alibi
07.04.2008Tres
14.The Upgrade / The Understanding26.05.2008BBE
15.I Am Hip Hop / Wink End / Vacation / Crazy MF
& Jazz Liberatorz & Asheru
19.05.2009Kif SA Hip Hop
16.The City
& Dela & Surreal
19.06.2010Huge Soul
17.The Way That I Rhyme / Poetry In Motion13.07.2010Triple Threat
18.No Time To Waste / Home Or Away11.11.2010Triple Threat
19.Undivided Attention / Home Or Away / The Way That I Rhyme / How I Feel (part 1) / Fitness / Calculations19.11.2010Triple Threat
20.I Am Hip Hop / Wink End / Vacation / Crazy MF / Vacation (instrumental)
& Jazz Liberatorz & Asheru
22.03.2013Kif SA Hip Hop