UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Singly Linky Různé Reference
HUTCHENCE Michael
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 22.01.1960 (Sydney, Austrálie, jako Michael Kelland John Hutchence)
Zemřel(a): 22.11.1997 (sebevražda oběšením)
HUTCHENCE Michael (photo)
 

Působení:

1977-78 The Farris Brothers
1978-11/97 INXS
1989-? Max Q

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Michael Hutchence
produkce: Danny Saber/Andy Gill
9/1999 V2 200

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Rooms For The Memory / Golfcourse
(v Austrálii)
1987 WEA
2.Don't Save Me11.10.1999

WWW Linky:

http://www.v2music.com/MichaelHutchence/flash.html

Různé:

Účast na kompilacích:

"The Passenger" na OST "Batman Forever" (12.6.95, Atlantic)

j.h. na LP:
The Heads: No Talking, Just Head (4.11.96, MCA)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19974304.12.199718
1998719.02.19986Infokus
19992712.08.19996Infokus
19993514.10.19997Infokus
19993804.11.19996Infokus
19994018.11.19994
19994018.11.199927Forum kritikumrecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19933024.07.199332Rebellious Jukeboxinterview
19943617.09.199447Info Freako
19974829.11.19979News
19974906.12.19976News
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199710 58interview, diskografie
19981 11Rock & Top
199910 15Pelmel - Venku
199911 9Rock & Top
20001 103Recenze - Novinkyrecenze LP
20003 72
20069 16Rock&Top - News