UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 02.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
HOLLYWOOD

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Hollywood1978
2.Hits! An Alltime Low16.06.2008Big Neck
3.Stunts10.10.2011Big Neck
4.Lovechild30.07.2013AltaVoz
5.Tour Single
& Mean Jeans
30.07.2013Big Neck
6.Love Child24.06.2014Big Neck

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Lights, Camera, Revolution1996
2.Apocalypse Kiss
produkce: Rapino Brothers
07.10.1996Mother
3.I'll Do Anything To Make You Mine
& Co.
8/1999 58
4.Got To Have
& Vine
02.08.1999
5.Hollywood 200117.12.2001Wax
6.Shape Of You / Whatever's Clever (Mushtaq remix)
& Beverley Knight
10.03.2003Parlophone
7.Hollywood23.06.2003
8.Hollywood 2 EP
(Carry Out (Vindata electro remix) / Carry Out (Chew Fu No Msg extended mix) / Carry Out (Julien Creance remix) / Carry Out (acappella))
13.08.2010
9.Hollywood 5 (Love Denters (Chew Fu club remix) / Love Denters (Doman & Gooding club mix) / Love Denters (Jeff T club remix) / Love Denters (Mardini club remix))16.10.2010
10.Hollywood 8 EP
(Ride (DJ From Mars club mix) / Ride (Justin Michael & Kemal mix) / Ride (Chuckie remix) / Ride (Abe Clement remix))
11.11.2010
11.Hollywood 9 EP
(Eeenie Meenie 2 (Richard Cutmore remix) / Eeenie Meenie 2 (Ruff Loaderz club remix) / Eeenie Meenie 2 (Jason Nevins club remix) /Eeenie Meenie 2 (Jason Nevins instrumental mix))
11.11.2010
12.Hollywood 14 EP
(Dirty Picture (Dave Aude club remix) / Dirty Picture (Dave Aude dub) / Dirty Picture (Red Top extended remix) / Dirty Picture (Jason Nevins club))
03.02.2011
13.Hollywood 15 EP
(What If (Wideboys Stadium extended mix) / What If (Josh Harris club remix) / What If (Wawa extended mix) / What If (Electric Allstars remix) / What If (Jason Nevins remix))
18.02.2011
14.Hollywood 17 EP
(Check It Out (extended mixshow) / Check It Out (Benny Benassi remix) / Check It Out (Tommie Sunshine 5AM remix) / Check It Out (Shameboy remix))
11.03.2011
15.Hollywood 18 EP
(Fall In Love (Carl Louis & Martin Danielle remix) / Fall In Love (Seamus Haji remix) / Fall In Love (DJ White Shadow remix) / Fall In Love (Richard Cutmore club mix) / Fall In Love (acappella))
25.03.2011
16.Hollywood 20 EP
(Higher (Wideboys club mix) / Higher (Jody Den Broeder club mix) / Higher (Mike Rizzo Ultimate High Club mix) / Higher (Yiannis Illustrious mix))
04.05.2011
17.(Let's Go B4 I Blow My) Brains Out / (I Prefer) Drugs
& Mean Jeans
12.10.2011Big Neck
18.Hollywood 22 EP
(Boyfriend (Dada Life remix) / Boyfriend (Oliver Twist remix) / Boyfriend (Vice radio mix) / Boyfriend / Boyfriend (Ying Yang Twins remix))
26.07.2012

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19954725.11.199511interview
19954725.11.199524Liverecenze koncertu
1996106.01.19965Tips For '96
1996824.02.199616Liverecenze koncertu
19961009.03.19967News
19961330.03.199624Liverecenze koncertu
19963821.09.199654Singlesrecenze SP