UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 06.06.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Ocenění Linky Různé Reference
GLADIATOR
Nitra, Slovensko
*  8/1988

Sestava (2000):

Miloš Hladký - voc,g
Liebo - g (j.h.)
Maroš Hladký - bg,g
Juro Babulic - ds
Peter Slamečka - kb (j.h)

Bývalí členové:

Rasťo Toman (g, cca 5/99)
Dušan Hladký (bg, 1988-11/93); Rasťo Krčmárik (bg, 11/93-cca 8/96)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Designation7/1992 Zeras
2.Made Of Pain9/1993 Škvrna
3.Third Eye10/1994 Škvrna
4.Dogstime5/1996 BMG
5.Legal Drug11/1997 BMG
6.Viem, kde spí Boh14.04.1999BMG
7.Babylon Hotel10/2000 BMG
8.Singles 1994-20025/2002 BMG
9.Erepy3/2003 Universal
10.Mesto3/2006 Sony BMG

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Flintstones' Spirit In Energy EP
(In Your Head / Smells Like Teen Spirit / Anarchy In The UK / Flintstones)
1996
2.Slovenská1997
3.Vím kde Boh spí12/1998
4.Raz tam v uličkách4/1999

Ocenění:

1997 Grammy Slovensko

- skladba roku ("Slovenská")
- videoklip roku ("Slovenská")
- skupina roku

WWW Linky:

http://www.gladiator.sk

Různé:

demo "Predohra smrti" (1990)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1993727.10.19937recenze LP
19931017.11.19936Big Banginterview
19931201.12.19935Big Bang
19943726.10.19948Big Bang!interview
19944521.12.199410recenze LP
1995225.01.199530interview
19951917.10.199516Live Bang! - World Of Stainrecenze koncertu
1996316.02.19967Big Bang!interview
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1996713.06.199618interview
1996713.06.199627Forum kritikumrecenze LP
1997109.01.199713Live - Rockové vánoce '96recenze koncertu
19972205.06.199722interview
1998108.01.199825Forum kritikumrecenze LP
1998505.02.199819interview
19991522.04.19996Infokus
19991813.05.199913Liverecenze koncertu
19991813.05.199920interview, diskografie
19991813.05.199925Forum kritikumrecenze LP
20001828.09.200043Forum kritikumrecenze LP
20002026.10.200038profil, interview, diskografie
20002421.12.20007Infokus
20021023.05.200242Forum kritikumrecenze LP
Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19913 16profil
19926 18interview
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921527.07.199228Recenzerecenze LP
19932103.11.199310profil
1994117.01.199431Liverecenze koncertu
19942406.12.19943Hot
1995110.01.199528Recenzerecenze LP
19951926.09.199531Live - Teplické nezávislé drecenze koncertu
19969 48profil
199711 16Pelmel - Slovenské čriepky
19982 16Pelmelinterview
19988 76recenze koncertu
19994 16Pelmel - Doma
19998 43profil
200010 16Pelmel - Doma
20011 66Tipy & Typyprofil
20026 79Novinkyrecenze LP
20034 76Recenze CDrecenze LP
20064 65Recenze CZrecenze LP
Spark
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19939 28Shotrecenze LP
19942 40interview