UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.05.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
G.Q.

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Disco Nights4/1979 Arista 13
2.Face To Face1981
3.G.Q. Tribute Album13.04.1999

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Disco Nights (Rock Freak)3/1979 Arista 10
2.Make My Dream A Reality / I Do Love You5/1979 Arista 28
3.Standing Ovation2/1980 Arista
4.Sitting In The Park5/1980 Arista
5.G.Q. Down5/1980 Arista
6.Disco Nights (Rock Freak) / Boogie Oogie Oogie
(reissue)
09.04.2001S12

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19792026.05.197928Albumsrecenze LP