UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 02.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
FOX
GB

Sestava

Susy Noosha - voc
Jim Gannon - g
Kenny Young - g
Herbie Armstrong - g
Gary Taylor - bg
Mike Garson - kb
Jim Frank - ds
Martin David - perc

Bývalí členové:

Pete Solley (kb, cca 2/75-cca 9/75)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.For Fox Sake1970
2.Fox
produkce: Kenny Young
15.04.1975GTO7
3.Tails Of Illusion17.10.1975GTO
4.Blue Hotel20.05.1977GTO
5.Simple Songs 1971-197315.11.2011
6.Images 1974-198404.03.2014Cherry Red
7.The Fox Box03.02.2017Cherry Red

Mike Garson:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Avant Garson1980
2.Conversations with My Family08.04.2008
3.Pied Piper
& Jim Walker
14.09.2010Reference
4.The Bowie Variations12.07.2011Reference

Kenny Young:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Clever Dogs Chase The Sun1/1972 Warner Bros
2.Last Stage For Silverwood1973 Warner Bros

Herbie Armstrong:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Little Willie Ramble
& Rod Demick
15.01.1971MAM
2.Looking Through
& Rod Demick
1972
3.Real Real Gone08.11.2011Floating World

Gary Taylor:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.G.T.1983

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Only You Can
produkce: Kenny Young
17.01.1975GTO2 53
2.Imagine Me Imagine You
produkce: Kenny Young
02.05.1975GTO13
3.Strange Ships17.10.1975GTO
4.S-S-S-Single Bed
produkce: Kenny Young
02.04.1976GTO2
5.My Old Man's Away20.05.1977GTO

Kenny Young:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Love Ship / Silk Milk04.10.1974GTO

Různé:

Mike Garson:

j.h. na LP:

Mick Ronson: Slaughter On 10th Avenue (15.2.74, RCA)
Bob Sargeant: First Starring Role (16.5.75, RCA)
David Essex: All The Fun Of The Fair (12.9.75, CBS)
Stanley Clarke: Modern Man (4/78, Nemperor)

Herbie Armstrong:

j.h na LP Van Morrison: Wavelenght (10/78, Warner Bros)

Van Morrison: Into The Music (8/79, Warner Bros)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1975318.01.197519Singlesrecenze SP
19751008.03.19753interview
19751726.04.197548Albumsrecenze LP
19751903.05.197516Singlesrecenze SP
19754004.10.19758interview
19754004.10.197546Any Questions?
19754508.11.197524Caught In The Actrecenze koncertu
19754615.11.197545Albumsrecenze LP
19754906.12.197555Caught In The Actrecenze koncertu
19772304.06.197728Albumsrecenze LP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1975022.03.197513Thrills
1975005.04.19752News Desk
1975003.05.197516Plattersrecenze LP
1975020.12.197537On The Townrecenze koncertu