UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 02.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
FIONA

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Fiona4/1985 Atlantic 71
2.Beyond The Pale
produkce: Beau Hill
1986 Atlantic
3.Heart Like a Gun
produkce: Beau Hill
02.10.1989Rock Candy 150
4.Squeeze
produkce: Marc Tanner
1992 Geffen
5.Forever09.02.2004VP
6.Really Together
& Lloyd Brown
15.02.2005VP
7.More Than Words18.08.2009VP

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Talk To Me4/1985 64
2.Everything You Do11/1989 52
3.Seminary School
& DJ Choci
30.10.2000Cannon
4.Ooga Chucka / Energy Dreams
& Johnny On It & Tim Samsara & Choci
16.07.2001Cannon
5.This Is Insane
& Choci & Geezer
08.10.2001VCF
6.One In A Million16.02.2004Joe Frasier
7.You Don't Know My Name15.03.2004Joe Frasier
8.You Came Into My Life
& Omaha
27.03.2006Art & Craft
9.Life / Hooligan22.05.2006Jasfar
10.Get To Love In Time
& Da'ville
17.09.2007Joe Frasier
11.Stand Up For Love (Stand Up For Love Rhythm) / The One
& Hopeton Lindo & Peter Gayle
05.11.2007Irie Pen
12.Slowly
& Ghost
26.11.2007Fat Eyes
13.Change Me (Groovin Riddim)17.03.2008Jasfar
14.Good Things Going (Groovin Riddim) / Good Things (instrumental)24.03.2008Jasfar
15.Driving Me Crazy (Militant Soldier Riddim)12.05.2008Sound Proof
16.Sky / Mad Max21.07.2008Joe Frasier
17.I Care For You18.08.2008Joe Frasier
18.When Your Time Is Up (Show Love Riddim) / Hold Me Close
& Norris Man & Pressure & Delly Ranx
13.10.2008Itation
19.If I Follow My Heart04.03.2011Joe Frasier

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19972205.06.199784Hard & Heavy Masters