UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 01.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Reference
DIESEL
GB
*  3/1976

Sestava (1980):

Jackie Lynton - voc
Micky Moody - g
Andy Brown - bg
Bob Young - hca
John Coghlan - ds

Bývalí členové:

John Fiddler (g, 3/76-?)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Watts In A Tank1980
2.Unleaded1982

Bob Young:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Young & Moody
& Mick Moody
produkce: Roger Glover
20.05.1977Magnet

Jackie Lynton:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Jackie Lynton Album06.09.1974WWA
2.Till We're Blue In The Face1979
3.The Jackie Lynton Band
(2LP)
26.12.1980Scratch/RCA
4.No Axe To Grind1980
5.One For The Road1981
6.White Line1983

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Going Back To China5/1979
2.Down In The Silvermine2/1980
3.Sausolito Summernight9/1980
4.Sausolito Summernight9/1981 Regency 25
5.Goin' Back To China1/1982 Regency 105

Jackie Lynton:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Only Have Eyes For You05.09.1975Bell

Bob Young:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Chicago Blue
& Mick Moody
25.03.1977Magnet

Reference:

New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1976015.05.19762News Desk