UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly
THE DEAD DAISIES
*  2012

Sestava (2020):

Glenn Hughes - voc,bg
Doug Aldrich - g
David Lowy - g
Deen Castronovo - ds

DEAD DAISIES (photo)
 

Bývalí členové:

Jon Stevens (voc, cca 9/14)
Richard Fortus (g, cca 9/14); John Corabi (voc,g, cca 10/17-8/19)
Mark Mendoza (bg, cca 9/14-8/19)
Dizzy Reed (kb, cca 9/14)
Brian Tichy (ds, cca 9/14-11/17)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Dead Daisies04.02.2014Spitfire
2.Revolucion02.10.2015Spitfire
3.Make Some Noise05.08.2016Spitfire35
4.Live & Louder5/2017 SPV
5.Burn It Down06.04.2018Spitfire28
6.Locked And Loaded - The Covers Album8/2019

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Face I Love EP16.09.2014Dead Daisies