UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.06.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
CRUDUP Arthur Big Boy
(voc,g)

Osobní údaje:

Narozen(a): 24.08.1905 (Forest, Mississippi, USA)
Zemřel(a): 28.03.1974 (srdeční záchvat)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Look On Yonder Wall1968
2.Mean Ole Frisco1969
3.Crudups Mood1970
4.Father Of Rock' N' Roll1971
5.Roebuck Man1974
6.That's All Right Mama5/1976 DJM
7.Harpin' On It1977
8.Arthur Big Boy Crudup1979
9.I'm In The Mood1983
10.Arthur Big Boy Crudup & Lightning Hopkins
& Lightning Hopkins
1983
11.Super Black Blues Vol 41984
12.Meets the Master Blues Bassists1994
13.Rock Me Mama09.04.2002Tomato Music
14.Everything's Alright01.10.2002Our World
15.Very Best Songs07.01.2003Wolf
16.Gonna Be Some Changes: 1946-5413.05.2008Rev-Ola
17.Elmore James Meets Arthur Cudrup
& Elmore James
25.08.2009Collectables
18.The Blues14.08.2012Fuel 2000
19.Sunny Road19.02.2013Delmark
20.That's All Right: An Introduction to the Father of Rock'n'Roll08.01.2016En Avant La Zizique
21.The Definitive Collection, 1941-196208.04.2016Acrobat
22.A Music Man Like Nobody Ever Saw12.08.2016Bear Family

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.That's All Right1949 RCA Victor
2.Dig Myself A Hole / Mean Ole Frisco16.03.2010Fire
3.Shout Sister Shout / That's All Right07.07.2010RCA

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19762015.05.197627Blues & Folk Albumsrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20047 84Vykopávkyrecenze LP