UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 16. ledna 2021          Celkem: 362 599 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.01.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly Linky Reference
THE CHANCERS
Praha, Česká republika

Sestava (2003):

Ruffskank - voc
Stephen Elder - voc,banjo
Marco McKee - g
Martin Čech - bg
Jan Vágner - ds
Pavel Homer - kb
Milan Vrba - sax
Jan Vedral - sax

CHANCERS (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Rudeboy Polka3/2001 Chancers
2.Friendly Fire10/2003 U:Bahn
3.A Calling Out3/2007 Indies
4.The Age Of Rudeness3/2011
5.Trigger Warning11.03.2016Unrest

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Teaser / Teach The Rich4/2002 Slavska
2.Away From The Flock2006

WWW Linky:

http://www.chancers.cz

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
2001705.04.200135Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20004 96Liverecenze koncertu
20015 99Recenze - Novinkyrecenze LP
200110 17Pelmel
20021 15Pelmel
20025 88Singlyrecenze SP
200311 10Pelmel
200312 74Recenzerecenze LP
20067 9Rock & Top - News
20075 79Liverecenze koncertu