UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.05.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Ocenění Různé Reference
C&C MUSIC FACTORY
New York, USA
*  1990

Sestava

Zelma Davis - voc
Freedom Williams - voc
David Cole - kb
Robert Clivilles - sample

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Gonna Make You Sweat
produkce: Robert Clivillés/David Cole/Larry Yasgar
1/1991 Columbia8 2
2.Anything Goes!8/1994 106
3.C&C Music Factory14.10.1996MCA
4.Super Hits15.02.2000Legacy

Freedom Williams:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Voice Of Freedom1993

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Gonna Make You Sweat11/1990 Columbia2 1
2.Here We Go (Let's Rock'n'Roll)
& Freedom Williams
2/1991 Columbia20 3
3.Things That Make You Go Hmmm ...6/1991 Columbia3 4
4.Just A Touch Of Love (Everyday)
presents Zelma Davis
10/1991 Columbia31 50
5.Keep It Comin' (Dance Till You Can't Dance No More!)8/1992 Columbia34 83
6.Do You Wanna Get Funky?25.07.1994Columbia27 40
7.I Found Love / Take A Toke28.11.1994Columbia26
8.I'll Always Be Around10/1995 MCA42
9.A Deeper Love 2002
& Pedro Da Silva
04.11.2002Selected Works
10.Groove Collection Vol 10
(Don't Miss / Made It Back / I Found Love / Go Deep)
& Beverley Knight & Lucy Pearl & Janet Jackson
04.11.2002Groove Collection
11.Sweat (r&b hot remix by Double G, urban remix by Sleepwalker, breakbeat remix by Jack Funk, r&b hot remix video)25.10.2004Megabop
Sweat (Cheyne Christian Sneaky Tribal mix, Cheyne Christian Tribal Breaks mix)22.11.2004Megabop
12.Gonna Make You Sweat 2005
feat. Freedom Williams
23.05.2005Megabop
13.Club Cuts 277
(Deeper Loves (Two Tracker - Danny James of The Boogie Brothers mix) / Saturday (Full Intention remix) / No More Tears (Enough Is Enough) (Club 'N' Dub mix - part 1 remix & part 2 DJ cutup))
& Stonebridge & East 52nd Street & Donna Summer & Barbra Streisand
06.02.2006DMC
14.Share That Beat Of Love30.03.2011Street Soul

Freedom Williams:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Voice Of Freedom5/1993 62 74
2.Sweat (Cheyne Christian "Sneaky Tribal" remix & "Tribal Breaks" mix)
feat Cheyne Christian
07.07.2003RMD
Sweat (MMD "Psycho Pop" remix & "Popapella", MMD club mix & bonus beats)
feat Masi Melo & Drago
07.07.2003RMD
3.Sweat (The Remix) Disc 3
& RMD & C&C
29.09.2003Megabop
4.Here We Go / Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) (radio edit)
& Zelma Davis
20.04.2012Columbia

Zelma Davis:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Here We Go / Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) (radio edit)
& Freedom Williams
20.04.2012Columbia

Ocenění:

1992 Grammy Awards

- Best New Artist
- Best Pop-Rock Group

Různé:

Robert Clivilles:

prod. LP:

Taylor Dayne: Soul Dancing (1993)

David Cole:

prod. LP:

Taylor Dayne: Soul Dancing (1993)

Reference:

Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921 35Recenzerecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1992715.02.19924News
1995611.02.199532Singlesrecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1991826.04.199113profil
1992821.04.199228Recenzerecenze LP
19952321.11.199515Dance&Vibes&Groovesrecenze SP