UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 16. ledna 2021          Celkem: 362 599 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.01.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
CHRISTMAS Keith

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Stimulus1969
2.Fable Of The Wings10/1970 B&C
3.Pigmy17.09.1971B&C
4.Brighter Day
produkce: Pete Sinfield/Greg Lake
11.10.1974Manticore
5.Stories From A Human Zoo12.11.1976Manticore
6.Keith Christmas1977
7.Timeless and Strange: Selected Tracks 1969-197130.03.2004Castle
8.Light of the Dawn24.04.2007United States Dist
9.Tomorrow Never Ends: Anthology 1974-197607.12.2010Manticore
10.Live at the Pump
(live)
11.09.2012Talking Elephant

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Brighter Day04.10.1974Manticore
2.My Girl21.03.1975Manticore
3.The Dancer12.11.1976Manticore

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1970007.11.197037Folkrecenze LP
19744907.12.19744News
19751222.03.197515Singlesrecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1974026.10.197423Plattersrecenze LP
1974014.12.197434On The Townrecenze koncertu
1976004.12.197639Plattersrecenze LP