UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. března 2020          Celkem: 356 698 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 01.04.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba
LOS BABY'S

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Solo Para Enamorados20.11.2001WEA
2.Imagenes05.02.2002WEA
3.Espectaculares de los Baby's y los Solitarios12.11.2002WEA
4.Antologia04.02.2003WEA
5.70 Ańos Peerless Una Historia Musical07.10.2003WEA International
6.20 Grandes Exitos27.06.2006Wea Latina
7.12 Grandes Exitos, Vol. 103.04.2007Warner Music Latina
8.12 Grandes Exitos, Vol. 203.04.2007Warner Music Latina
9.20 Reales Superexitos06.11.2007Disa
10.Baby's / Broken Heart04.11.2008Beat Goes On
11.20 Grandes Exitos, Vol. 201.02.2011Warner Music Latina