UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. března 2020          Celkem: 356 698 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 01.04.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
BABY DOC

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.In Worship Of False Idols
vydáno pod jménem: Baby Doc And The Dentist
24.07.1995Truelove Electronic
2.Never A DJ - Live From Australia22.03.1999React
3.The Originals: 21 Classic Tunes 1993-2001
& SJ
16.07.2001Arriba

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Yum Yum06.05.1996T. E. C.
2.La Batteria (The Drum Track)18.11.1996Positiva/Electrola
3.Tales Of The Seraphim / Tales Of The Nascarpi
& The Dentist
10.11.1997Prolekult
4.Back To Love / Hard Work17.05.1999React
5.Camaron / Original Sin17.05.1999React
6.In Dee Village / Demons & Virgins / La Batteria17.05.1999React
7.Bangers & Mash (2 mixes)
& SJ
06.09.1999Arriba
8.Back To Love ("In The Sun" mixes)
featuring SJ
06.09.1999Arriba
9.Hold Me / Disco Damnation
& Pete Wardman
20.09.1999Arriba
10.Bubble & Squeak10.04.2000Arriba
11.Toad In The Hole / Yorkshire Pud27.11.2000Arriba
12.Assela / Disco Damnation II
& Pete Wardman
08.01.2001Arriba
13.If You Wanna Get Fierce
& SJ & Introducing Nu-Marc
22.01.2001Arriba Blue
14.Arriba Records EP 1 (Never Lost His Hardcore (Baby Doc remix) / Loops & Tings (Baby Doc remix) / Bangers & Mash))
& Various
16.07.2001Arriba
15.Arriba Records EP 2
(Bitch / La Batteria (The Drum Track) / Back To Love)
& Various
16.07.2001Arriba
16.Arriba Records EP 3 (Estrella (vocal mix) / I Need You / Summer Fever (2001 mix)
& Various
16.07.2001Arriba
17.Mantra To The Buddha 2003 / Tinko
& Jon The Dentist
03.02.2003TEC
18.I Need You
& SJ
11.08.2003Tidy Trax87
19.Ploughman's Lunch
& SJ
03.05.2004Resurrection
20.What You Do To Me Baby
& SJ
31.05.2004Tidy Two
21.Tidy Trashed Album Sampler (I Need You (Knuckleheadz remix) / Restless (Technikal remix) / You Found Out (Scott Fo Shaw remix))
& JX & Handbaggers & SJ
26.11.2007Tidy Trax