UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba
BABASÓNICOS

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Jessico09.04.2002DeLanuca
2.Infame18.05.2004EMI International
3.Anoche08.11.2005Universal Latino
4.Luces28.08.2007Universal Latino
5.Mucho06.05.2008Universal Latino
6.Grandes Exitos01.07.2008Sony/BMG
7.Pasto16.12.2008BMG Argentina
8.A Propósito21.06.2011Universal Latino
9.Romantisismo08.10.2013Sony Music Distribution
10.Mezclas Infames16.09.2014
11.Desde Adentro: Impuesto de Fe27.05.2016
12.25 Anos02.12.2016