UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
B12

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Electro Soma3/1993 Warp
2.Time Tourists2/1996 Warp
3.Thug's Bible16.09.2003Mobb Boss
4.Mr. Patty Cake Man19.09.2006BCD Music Group
5.Last Days Of Silence
(2CD)
26.05.2008B12
6.Last Days Of Silence (Remixes)20.10.2008B12
7.Archive: Vol 1
(2CD)
17.11.2008B12
8.Archive Volume 3
(2CD)
23.01.2009B12
9.Archive Volume 4
(2CD)
20.02.2009B12
10.Archive Volume 5
(2CD)
27.03.2009B12
11.Archive Volume 6
(2CD)
24.04.2009B12
12.Archive Volume 7
(2CD)
22.05.2009B12
13.Bokide 32510.07.2015Soma
14.All Abandon All04.11.2016Central Processing Unit

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.3 EP
(Dave Brubeck / Joe Morello, Live / Ron Carter)
23.03.1998Warp
2.Practopia / Solitude / New Age / Deluge / Ecliptic18.06.2007B 12
3.Slope / Magnetic Fields / Static Glitch18.06.2007B 12
4.32 Lineup EP
(32 Lineup / Omni Therapy / Ashamed Of Me)
03.03.2008B 12
5.Bokide 325 EP
(Into The Void / Descension / Unsound Mind / Terra Incognita)
01.09.2015Soma

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19931724.04.199334Albumsrecenze LP
19941012.03.199417Clubs
19953502.09.199548Orbit