UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba
B.A.P
Korea

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Stop06.11.2012Loen Ent Korea
2.One Shot26.02.2013Loen Ent Korea
3.Badman10.09.2013Loen Entertainment
4.First Sensibility1/2014
5.No Mercy22.04.2014Universal
6.B.A.P Unplugged 201417.06.2014
7.2015 Season's Greetings09.12.2014
8.Best.Absolute.Perfect.01.04.2016Gan-Shin
9.Put Em Up19.08.2016
10.3rd Adventure07.10.2016
11.Noir02.12.2016Universal
12.Vol. 209.12.2016