UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. března 2020          Celkem: 356 698 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.03.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
BABY BASH
(rap)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1975 (Vallejo, California, USA)
BABY BASH (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Get Wiggy!05.02.2002So Quick Ent.
2.Smokin' Nephew23.09.2003Universal 48
3.Tha Smokin' Nephew: Screwed & Chopped02.03.2004Universal
4.Menage a Trois29.06.2004V.I. Music
5.So Quick...Like a Heist
& A-Wax
15.02.2005Money Hungry
6.Super Saucy15.03.2005Latium/Universal 11
7.Latin Hard Hitters
& SPM
24.04.2007Mojo Entertainment
8.Cyclone16.10.2007Arista 30
9.Bashtown22.03.2011Upstairs
10.M.S.U.15.11.201140 Ounce
11.Playamade Mexicanz
& Lucky Luciano
18.09.2012SMC
12.Unsung The Album14.01.2014Bashtown
13.The Legalizers: Legalize or Die
& Paul Wall
27.05.2016Empire Distribution
14.Don't Panic It's Organic11.11.2016

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Suga Suga / Feelin' Me / Early In The Morning
featuring Frankie J
produkce: Happy Perez/Mario Ayala
05.08.2003Universal 7
2.Shorty Doowop6/2004
3.Obsession (No Es Amor)
& Frankie J
1/2005 Columbia 3
4.Baby I'm Back
feat Akon
01.03.2005Latium/Universal 19
5.Energy
& Natalie
6/2005 66
6.Obsession (No Es Amor) / Don't Wanna Try / Obsession (No Es Amor) (Sic Element club mix) / Obsession (No Es Amor)
& Frankie J
08.08.2005Sony
7.Doing Too Much
& Paula DeAnda
5/2006 Arista 41
8.Cyclone
feat T Pain
04.06.2007J 7
9.What Is It
feat Sean Kingston
12.11.2007J 57
10.Cyclone Album Sampler
(Numero Uno / Don't Stop / Mamacita / Supa Chic (The Love Letter) / As Days Go By / Thrill Is Gone)
14.01.2008Arista