UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Různé
B Max
(rap)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1978 (jako Charly Wingate)
B Max (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Public Domain 3: Domain Pain26.08.2008Amalgam Digital
2.Bloomberg Series: No Beefin'13.01.2009BCD Music Group
3.Max B on Demand: Max Payne13.01.2009BCD Music Group
4.Million Dollar Baby 2.5
& DJ Lazy K
13.01.2009BCD Music Group
5.Vigilante Season3/2011 200
6.Domain Diego, Vol. 205.04.2011Siccness
7.Sex Revolution14.01.2015Movieplay

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Bananaticoco25.09.2000Strut
2.Mammagamma / White Crystal
& Guisy Consoli
25.03.2002Sound Division
3.Sex Money & Rock / Hardstyle To The Glory (Blue Devils vs Scoopy remix)
& Grant & The Ripper & DJ Nortox
17.03.2008Edition Traxx
4.We Roll / Till I Retire
& Pete Rock & Jim Jones
05.05.2008Nature Sounds
5.Majestade Real / Opening Theme
& Raf Marchesini & Farina
06.02.2009Link
6.Farao / A New Beginning
& Raf Marchesini
03.11.2009Ego Music
7.A Lie
& French Montana & Weeknd
7/2017 Black Butter51 75

Různé:

4.9.2009 odsouzen k 75 letům vězení za vraždu a loupežné přepadení