UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Singly
B.G.
(rap)

Osobní údaje:

Narozen(a): 03.09.1980 (New Orleans, Louisiana, USA, jako Christopher Dorsey)
B.G. (photo)
 

Působení:

cca 3/03 Hot Boys

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Chopper City26.02.1997Cash Money
2.It's All On U
produkce: Mannie Fresh
01.07.1997Cash Money
3.It's All On U Volume 215.11.1997Cash Money 184
4.Chopper City In The Ghetto20.04.1999Cash Money 9
5.True Story
produkce: Mannie Fresh
29.06.1999Uptown/Universal
6.Checkmate31.10.2000Cash Money 21
7.Livin' Legend25.02.2003Koch 21
8.Life After Cash Money13.07.2004Chopper City/Koch 22
9.The Heart Of Tha Streetz24.05.2005Chopper City/Koch 21
10.Heart of tha Streetz, Vol. 2 (I Am What I Am)21.03.2006Choppa City/Koch 6
11.Play It Like It Go11.07.2006CT Media
12.Best of tha Heart of tha Streetz, Vols. 1-221.11.2006Koch
13.We Got This
& The Chopper City Boyz
27.02.2007Choppa City/Koch 21
14.Too Hood 2 B Hollywood
produkce: Cool & Dre
7/2008 Atlantic
15.Hood Generals
& DJ Drama
29.07.2008BCD Music Group
16.Champion26.08.2008Money Maker
17.Life in the Concrete Jungle
& Chopper City Boyz
16.09.2008Asylum
18.From BG to Og16.12.2008
19.Too Hood 2 Be Hollywood08.12.2009Koch/Atlantic 77
20.Hollyhood05.10.2010RBC
21.225 / 50419.10.20101 Stop

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Bling Bling
& Lil' Wayne
(featuring Baby, Turk, Mannie Fresh, Juvenile)
19.10.1999Cash Money 36
2.I Know31.10.2000Uptown/Universal
3.X And Henne06.02.2001Uptown/Universal
4.Bounce Wit It08.05.2001Uptown/Universal
5.For A Minute / I Hustle05.11.2007Atlantic